Manchester United vil blive udfordret af Tottenham i kampen om Evertons centrale forsvarsspiller Jarrad Branthwaite, og de vil få konkurrence fra Ajax og andre klubber, hvis de forsøger at hente Graham Potter som erstatning for Erik ten Hag. Klubben har også Denise O'Sullivan i kikkerten til et skifte fra USA, og den tidligere Arsenal-angriber Nicolas Pepe er klar til at blive free agent denne sommer.

Everton håber at beholde Branthwaite

Everton håber at kunne holde på Jarrad Branthwaite, og der er interesse fra to af de bedste hold i Premier League.

Evening Standard rapporterer, at både Manchester United og Tottenham er interesserede i spilleren, der er vurderet til 80 millioner pund.
Avisen skriver: "Everton vil forsøge at bekæmpe interessen fra Billige Manchester United fodboldtrøjer og Tottenham i Jarrad Branthwaite denne sommer.

"Den 21-årige forsvarsspiller er blevet tippet til at skifte til en større klub, efter at han i sidste måned blev indkaldt til sin første kamp for England, dog uden at få sin seniordebut.

"United og Spurs har begge Branthwaite på listen over forsvarsspillere, som også omfatter Nice's Jean-Clair Todibo og Crystal Palace's Marc Guehi.

"Ange Postecoglou har åbent indrømmet, at han gerne vil have en ny midterforsvarer til sommer, og i sidste weekend indrømmede han, at han planlægger en komplet overhaling midt i en drastisk formnedgang.

"I mellemtiden forventes United at sælge mindst to af Raphael Varane, Victor Lindelöf og Harry Maguire under Sir Jim Ratcliffes ledelse.

"Branthwaite er åben over for et sommerskifte og har angiveligt et prisskilt på 80 millioner pund."

Ajax håber at kunne friste Potter

Den tidligere Chelsea-manager Graham Potter kan blive tilbudt et lukrativt job i Ajax, men der kan være andre hold, der håber på at få ham.

Mend Fodboldtrøje

The Telegraph foreslår Manchester United fodboldtrøje til børn, Feyenoord, AC Milan og Porto som alternative destinationer.

Avisen skriver: "Ajax forsøger at stjæle en march fra nogle af Europas største klubber, herunder Manchester United, ved at forfølge deres interesse i Graham Potter.

"Potter har været arbejdsløs i mere end et år efter at være blevet fyret af Chelsea og er på radaren hos klubber i Premier League og i Europa, ligesom han er på listen over mulige efterfølgere til den engelske landstræner Gareth Southgate.
"Det forventes, at United vil placere Potter højt på listen over kandidater til at erstatte Erik ten Hag, hvis de fyrer hollænderen efter FA Cup-finalen, mens AC Milan, Porto og Feyenoord er blandt de europæiske klubber, der har vist interesse.

"Hvis Ajax' potentielle køb af Potter løber ind i problemer, kan døren stadig være åben for nogle af de andre interesserede parter, herunder Feyenoord, som har placeret ham højt på deres liste over kandidater til at erstatte Arne Slot, som skifter til Liverpool, og AC Milan.

"Milans beundring for Potter går tilbage til Chelseas præstationer mod italienerne i sidste sæsons Champions League, mens Porto efter sigende sætter pris på hans arbejde."

United leder efter O'Sullivan-handler

Denise O'Sullivan har kontraktudløb i North Carolina Courage til januar, men et skifte til Women's Super League kan komme på tale.

Daily Mail skriver, at Manchester United er klar til at afgive et bud denne sommer for at få midtbanespilleren til England.
Rapporten begynder: "Manchester United fører kapløbet om at hente den irske landsholdsspiller Denise O'Sullivan fra North Carolina Courage.

"Midtbanespilleren står uden kontrakt, når sæsonen i National Women's Soccer League slutter i november, og ville være tilgængelig på en fri transfer i januar.

"Men Mail Sport forstår, at United forventes at komme med et bud på O'Sullivan denne sommer.

"Den 30-årige, som er en livslang United-fan, er tidligere blevet tilbudt en ny kontrakt af sin nuværende klub, men det menes, at hun er åben over for et skifte."

Pepe leder efter et nyt hold

Den tidligere Arsenal-spiller Nicolas Pepe vil være på udkig efter en ny klub denne sommer.

Pepe kom til den tyrkiske klub Trabzonspor i september, men efter et skuffende ophold er han på udkig efter en ny klub.

The Sun forklarer: "Det glemte Arsenal-flop Nicolas Pepe bliver en fri agent i næste måned, hvor den 72 millioner pund dyre fuser forlader tyrkiske Trabzonspor.

"Pepe, 28, kom først til Super Lig-holdet i september efter et lejeophold hos franske Nice.

"Fløjspilleren fik kun 13 kampe for Trabzonspor og scorede fire mål i alle turneringer.

"Landsholdsspilleren fra Elfenbenskysten overvejer nu sine muligheder på grund af tilbud fra Mellemøsten.

"Pepe håber dog at kunne fortsætte med at spille i Europa og venter på at udforske sine muligheder."